top of page

Covid-19 update

Vanwege het coronavirus wordt er in de salon volgens een strikt hygiëne protocol gewerkt . The Nail Art Suite heeft zich aangesloten bij het protocol van de nagelsector. Een overzicht van de maatregelen inclusief een instructiefilm voorstel protocol tref je hieronder. Deze krijg je ook per e-mail toegezonden. Ik vraag je deze maatregelen te respecteren.  Alleen samen staan we sterk tegen het coronavirus.

Belangrijk bij het het maken van een afspraak:

Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts, of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten en/of koorts (vanaf 38 graden)? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak.

Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak of precies op tijd en kom alleen naar de salon.

Voor klanten zónder Corona-klachten, gaat de salon binnenkort weer open!

Ik zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen zodra alle voorbereidingen klaar zijn.​

Richtlijnen die we moeten volgen voor de diverse behandelingen zijn:
Waar mogelijk houden we afstand!
 

Manicure, of kunstnagel behandeling:

  • Zowel jij als ik voelen ons gezond, hoesten niet en hebben geen corona gerichte klachten. Bij twijfel dient de afspraak verzet te worden.

  • Al voordat je binnenkomt draag ik nieuwe handschoenen en een mondkapje.

  • Zodra je binnen bent, doet je horloge, armband(en) en ringen in het daarvoor aangewezen (gedesinfecteerde) bakje. Je kan er ook voor kiezen om ze thuis uit te laten.

  • Je gaat zorgvuldig en volgens de richtlijnen jouw handen wassen, waarna we de daadwerkelijke behandeling kunnen beginnen.

  • Tussen elke behandeling heb ik tijd ingepland om PIN-apparaat, deurklinken, deurbel en gebruikte instrumenten te desinfecteren. Ik plan zo in, dat klanten elkaar niet hoeven te passeren, hoe gezellig het ook is blijf daarom niet gezellig een praatje maken! Als je tóch contant betaald, dan vraag ik je om het geld op de tafel te leggen om zo handcontact te vermijden.

  • Ik heb geen personeel en ik werk 1 op 1 met je als klant, dus er zullen geen onverwachte (grote) groepen binnen in de salon zijn.


 

Ik dank je hartelijk voor jouw begrip en medewerking, alleen zó kunnen we samen verstandig deze periode doorkomen.

Covid19-free-nailsalon-03.png
Middel 1.png

Maatregelen Salon

Instructiefilm voorstel

Protocol Covid-19

bottom of page