top of page
Shellac

CND™ SHELLAC™

Waarom CND™ Shellac?

CND™ Shellac Brand 14+ Day Nail Color  is dé innovatie van CND™. Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. Shellac is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak.

Shellac is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. Met Shellac kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. 

Bij een Shellac behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van Shellac is geheel veilig en pijnloos, Shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van folie wraps die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macademia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de Shellac wordt verwijderd. CND Shellac is een professionele behandeling die enkel wordt aangeboden via de professionele salon.

logo_procertified.jpg
cnd-shellac.png
bottom of page