top of page

TIJDELIJKE KLANTENSTOP

Lieve mensen,

Anderhalf jaar geleden opende ik de deuren van mijn eigen nagelsalon.


Al snel kwamen de eerste klanten voor een afspraak en The Nail Art Suite is heel hard gegroeid. Inmiddels heel veel vaste klanten, maar ook nieuwe aanvragen voor afspraken blijven maar binnenstromen. Heel erg positief natuurlijk en dankjulliewel voor het vertrouwen. Dankzij jullie is The Nail Art Suite een succes!

Echter moet ik helaas mededelen dat de stroom van nieuwe aanvragen voor nagel behandelingen momenteel zo hard van stapel loopt, dat het helaas noodzakelijk is om even een klantenstop door te voeren. Ik wil me voor 100% op jullie nagels kunnen focussen en de tijd voor jullie nemen. Door het overweldigende aantal klanten kan ik momenteel helaas geen nieuwe klanten meer aannemen.

Daarnaast kost een behandeling voor nagels veel concentratie en is het iets te veel gevraagd om dit beroep fulltime te beoefenen.
Dit in combinatie met nog 2 jonge kinderen wordt ook een beetje te veel.
Waarschijnlijk zullen op korte termijn dus ook andere openingstijden van toepassing zijn.

Je mag natuurlijk altijd een berichtje sturen. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en eventueel plaats ik je dan op de wachtlijst. Zodra er weer ruimte is neem ik dan contact op.

Nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen!

Liefs,

Voula

bottom of page