top of page

IBX NAGELBEHANDELING

Heeft u last van splijtende, dunne of zwakke nagels die snel afbreken, dan is een IBX behandeling de oplossing!

Wat is IBX?

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. Kan je door je beroep  geen nagellak, gel nagellak of kunstnagels hebben, dan is IBX de oplossing! IBX zorgt voor een mooie verzorgde natuurlijke nagel.

 

Wanneer kan IBX gebruikt worden?

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Voor wie is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

De eerste IBX behandeling

Er is een belangrijk verschil tussen de eerste IBX behandeling en alle volgende behandelingen. Dat is logisch, omdat er bij vervolgbehandelingen al IBX in de nagel zit. Bij de eerste behandeling zit er nog geen IBX in de nagel en daarom is de eerste behandeling iets intensiever.

Bij een eerste behandeling wordt altijd één keer IBX Repair en twee keer een laagje IBX aangebracht en bovendien gebruik je de warmtebron bij het eerste laagje IBX gedurende 4 minuten in plaats van de normale 2 minuten.

Hoe vaak gebruik je IBX?

Als je IBX onder soak-off gel gebruikt, dan doe je dat elke keer wanneer je de gel verwijdert.

Als je IBX zonder soak-off gel gebruikt, dan is de frequentie afhankelijk van de mate van de beschadiging. Zolang er ernstige schade is, gebruik je IBX elke week. Als de schade minder erg is, dan is eens in de twee weken voldoende. Als de schade hersteld is, dan kan je de nagels in goede conditie houden door IBX eens in de drie weken te gebruiken.

Voordelen van IBX:

  • Het trekt in de nagel en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant;

  • Vermindert witte vlekken;

  • Egaliseert ribbels/groeven;

  • Herstelt splijtende nagels;

  • Herstelt schilferige nagels;

  • Maakt slappe nagels sterker;

  • Verbetert kleur en uiterlijk van de nagel.

 

Dadi’ Oil: Onderhoud van de nagels:

U dient minimaal 2x daags uw nagels te verzorgen met Dadi’oil.

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiele oliën heeft een aangename geur en is zelfs geschikt als voedsel!

IBX Prijslijst

Kickstart (3 week lang 1x per week) incl. mini manicure, base en top coat € 55,00

IBX vervolgbehandeling € 10,00
Daarop volgende losse behandelingen € 16,50

De kickstart begint met 3 weken elke week een IBX behandeling. Afhankelijk van het resultaat kun je afbouwen naar om de 3/4 week.
IBX is ook mogelijk in combinatie met Shellac.

Ook te verkrijgen in de salon:

Dadi'oil 3,75 ml € 5,95 

Dadi'oil 15ml €19,95 

Dadi'oil 72ml €49,95

Dadi lotion 59ml €8,95

Dadi lipbalm €7,95

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Op alle bovengenoemde behandelingen en prijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

bottom of page